Traprenovatie

ONEINDIG MOOI

Schimmert 28

Toe aan een nieuwe trap? Laat dat maar aan onze vakmensen over. Ze bekleden je bestaande trap met hout, PVC of laminaat. Volledig naar wens en passend bij je vloer en woonstijl. Elke trede is maatwerk. Zo ontstaat één mooi geheel met de (nieuwe) vloer. Of maak je van de trap een eyecatcher die bewust mag contrasteren met de andere interieurelementen? De mogelijkheden zijn oneindig. Daag ons uit!

Alles over Traprenovatie
Garantie

Garantie is vanzelfsprekend. Het is doen wat je zegt en waarmaken wat je belooft. Eerlijk, open en transparant advies en begeleiding zorgt voor tevreden klanten. Maar ondanks onze goede zorgen en producten kunnen omstandigheden en/of omgeving jouw verwachtingen laten tegenvallen. Geen zorgen, we komen daar samen uit en mocht dat onverhoopt niet zo zijn, dan zijn wij aangesloten bij de Centrale Branche Vereniging Wonen CBW, een onafhankelijke en erkende geschillencommissie. Een dubbele garantie.

Wij zijn CBW-erkend, klik voor meer info
Klik hier voor de leveringsvoorwaarden

CBW: zeker van je aankoop

Als CBW-erkende parketspecialist bieden wij voordelen en vooral meer zekerheid. Wij hanteren de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW), die jou als consument extra goed beschermen. Denk aan levertijd, levering, vervoer, (aan)betalen, annuleren en garantie. Voordelen die wij bij de aankoop met je doorlopen en samen afspraken over maken. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wij zijn CBW-erkend, klik voor meer info
Klik hier voor de leveringsvoorwaarden

Cbw logo

Onze merken

Leveranciers werken graag met ons samen. En wij met hun, al jarenlang. Deze samenwerking garandeert een goed product, eerlijk advies en klantgerichte nazorg. Bovendien, niet elke vloer komt zomaar in onze showroom. Daarin hebben onze parketteurs een belangrijke stem. 

Ook duurzaamheid is een belangrijk selectiecriterium. Dat maakt onze merken écht anders en geeft ons de ruimte om de mooiste en beste houten vloeren te leggen.

Mexform
Trenovo

Onze projecten

Bloemen Parket   particulier 64 3

PARTICULIER 64

TRAPRENOVATIE
Massief eiken trap met witte stootborden, blank gelakt

Contact

Welkom in
onze showroom

Laat je meenemen in onze eindeloze keuze in houten vloeren, laminaat, PVC, wandbekleding of traprenovatie. Wedden dat je versteld staat? Onze vloerexperts nemen alle tijd als je vooraf online een afspraak maakt om vloerideeën te komen opsnuiven. Bij een vers kopje koffie en iets lekkers geven we je een andere kijk op vloeren.

Natuurlijk mag je ook bellen voor
een afspraak of advies: 045 - 5 326 326.

Wil je 
gebeld worden?