nieuws

ONZE SHOWROOM IS WEER OPEN! MAAK HIER EEN AFSPRAAK!
Een bezoek aan onze showroom mag weer. Ons team ontvangt u met open armen en neemt graag alle tijd om u te laten proeven van de nieuwste vloertrends en onze verrassende vloercollecties. Maak hier een afspraak, u bent van harte welkom!

Op Koningsdag, Hemelvaartsdag en met Pinksteren is Bloemen Parket gesloten.

HOE MAAKT U EEN AFSPRAAK? 
Plan hier uw afspraak calendly.com/bloemenparket. Eén klik en het wijst zich vanzelf. Liever telefonisch een afspraak inplannen? Bel 045 5 326 326 en we maken meteen een afspraak. Bij elk showroombezoek stellen we u een aantal vragen als korte gezondheidscheck. Zo is elk bezoek veilig en gezond volgens de richtlijnen van de overheid. 

BESTELLEN EN AFHALEN
Liever zelf aan de slag? Vloeren, onderhoudsmiddelen en overige materialen bestellen en afhalen is geen probleem. Bestel minimaal 4 uur voor afhalen telefonisch 045 5 326 326 of per mail info@bloemenparket.nl. Wij zorgen dan dat uw bestelling netjes klaar staat. U rekent met pin uw bestelling af. TIP: Bestel gratis onze vloerbox met inspirerende vloerstalen op maat en zoek thuis in alle rust uw nieuwe vloer uit. Vraag de vloerbox aan door een email (met uw naam en telefoon) te sturen naar info@bloemenparket.nl. We nemen dan contact met u op om de vloerbox op maat samen te stellen. 

GOED OM TE WETEN 

 • Alle reeds ingeplande legopdrachten gaan gewoon door.
 • Het voorjaar is hét moment voor vloeronderhoud. Met onze professionele producten ziet uw vloer er weer verzorgd uit. We geven uw graag het juiste onderhoudsadvies. Producten kunt u na telefonische bestelling veilig komen afhalen.

BEREIKBAAR
Telefonisch zijn we voor u bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Van 12.30 tot 13.30 uur hebben we lunchpauze. Voor een afspraak kunnen we naar uw wens eventueel afwijken van deze tijden. 

VOLG ons ook via Facebook, LinkedIn en Instagram en…’HOUT’ VOL!


DIT VOORJAAR VOORDELIG ZELF AAN DE SLAG MET PARKET TO GO


Het voorjaar lonkt. Een ideaal moment om als handige Doe-Het-Zelver zelf met parket, laminaat, pvc of houten planken aan de slag te gaan. Met PARKET TO GO leggen we samen de mooiste vloeren. Bovendien met heel veel voordeel.VOORDELEN PARKET TO GO

 • GRATIS VLOERBOX
 • GRATIS VOCHTMETING
 • GRATIS ONDERHOUDSMIDDEL
 • GRATIS BACK-UP SERVICE
 • 15% VOORJAARSKORTING (tot 15 april)
 • GRATIS ALLES GELEVERD

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, die u graag zelf wilt plaatsen, dan helpen we u met onze ervaring en expertise op weg. Mail uw gegevens naar info@bloemenparket.nl, waarna we telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Aan de hand van dit gesprek stellen we uw persoonlijke VLOERBOX samen. In deze box zitten vijf vloerstalen per merk, ons vloerinspiratiemagazine vol tips en ideeën, brochures, info over afwerking en een aantal verrassende gadgets. Kortom een ‘feest’ om thuis in alle rust de juiste vloer te kiezen en… goed voorbereid zelf aan de slag te gaan. U haalt de vloer (net als de vloerbox) bij ons af. Loopt u tijdens het leggen onverhoopt ergens tegen aan, dan kunt u gebruik maken van onze gratis ‘Back-up Service’. U zult zien, dit voorjaar leggen we met PARKET TO GO samen de allermooiste vloeren.


BOEK ONZE GRATIS VLOERBOX

Loopt u met vloerplannen, maar wilt u liever thuis op uw gemak zich laten inspireren? Boek dan onze VLOERBOX boordevol inspirerende vloerstalen parket, laminaat of houten planken. Bestel deze gratis en haal hem bij ons af. Thuis kiest u in alle rust de juiste vloer. Stel uw VLOERBOX OP MAAT samen. Mail uw gegevens naar info@bloemenparket.nl, zodat we telefonisch contact met u kunnen opnemen om te overleggen welke box het beste past bij uw vloerwensen en -verwachtingen. We stellen graag een VLOERBOX op maat voor u samen, maar u kunt ook kiezen uit een VLOERBOX met vijf vloerstalen per merk.

KIES UW VLOERBOX


 • QUICKSTEP (nieuw: kras- en waterbestendige laminaat)
 • BOEN PARKET (planken in kliksysteem)
 • BAUWERK (ideale combinatie parket op vloerverwarming)
 • WOODLIFE (lifestyle plankenvloeren)
 • DI LEGNO (verouderde parketvloer in alle legpatronen)
 • SOLID FLOOR (planken en patronen in robuuste designs)
 • HOLLANDSCHE VLOEREN (romantisch en gezellige planken en patronen)

Heeft u aan de hand van onze vloerbox een keuze kunnen maken, maar loopt u nog met vragen, maak dan een afspraak in onze showroom. BOEK HIER uw afspraak via calendly.com/bloemenparket en we nemen alle tijd om de ins en outs van uw mooie nieuwe vloer persoonlijk te bespreken. 


BETER VOORBEREID OP EEN TE LAGE LUCHTVOCHTIGHEID
MAAK UW VLOER IN 3 STAPPEN WINTERKLAAR!
Dankuwel dat u even aandacht schenkt aan uw vloer en ons advies. Wacht niet tot het te laat is…ben op tijd voorbereid op een te lage luchtvochtigheid. Komt buiten de gemiddelde temperatuur niet boven het vriespunt, dan zetten we binnen de verwarming een graadje hoger. Met als gevolg dat de luchtvochtigheid in huis daalt. Dat kan rampzalig zijn voor uw parket of mooie vloer en is ongezond.

 Wij isoleren onze woningen zo goed, dat we ze haast ‘luchtdicht’ afsluiten, tegen de kou en het warmteverlies. Hierdoor duikt binnen de luchtvochtigheid onder de 30%, terwijl een gezond binnenklimaat minimaal 50% vraagt. Hout leeft en reageert op luchtvochtigheid. Is die te laag, dan kunnen er naden of scheuren in uw parket of houten vloer komen. Zonde, kostbaar en gemakkelijk te voorkomen. DRIE STAPPENPLAN 

STAP 1: MEET DE LUCHTVOCHTIGHEID

De ideale luchtvochtigheid in huis ligt tussen 50 en 65%. Met een hygrometer kunt u dit heel eenvoudig meten. Een hygrometer is bij ons verkrijgbaar in een mooi strak design.STAP 2: CONDITIONEER BINNEN

Een (te) lage luchtvochtigheid is niet goed voor de vloer en uw gezondheid. Een luchtbevochtiger conditioneert het binnenklimaat en voorkomt krimpen. Een te droge lucht is bovendien ongezond: hoesten, kriebel in de keel of hoofdpijn.STAP 3: ZORG VOOR ONDERHOUD   

Vergroot uw vloergenot en gun uw parket of houten vloer regelmatig onderhoud. Onze onderhoudsproducten beschermen uw vloer winter en zomer tegen weersinvloeden, met als resultaat dat uw vloer minder snel werkt.WIJ ZIJN ER VOOR U! 

Onze collectie Stadler Form hygrometers en luchtbevochtigers munten uit door het strakke design, kwaliteit en gebruiksgemak. En hebben zeer goede ‘reviews’.GRATIS ONDERHOUDSMIDDEL

Om het belang van gezonde luchtvochtigheid in huis te onderstrepen ontvangt u bij aankoop van een Stadler Form luchtbevochtiger een gratis onderhoudsmiddel. Actie is geldig tot en met 31 maart 2021.Heeft u vragen over luchtvochtigheid of onderhoud? Onze vloerspecialisten adviseren u graag bij de aankoop van de luchtbevochtigers en de juiste onderhoudsproducten.


CORONAPROTOCOL VOOR UW EN ONZE GEZONDHEID

Zowel van onze parketteurs als van onze klanten krijgen wij de vraag of het leggen van de nieuwe vloer kan doorgaan. Wij willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn en de vloeren zoals gewenst en afgesproken plaatsen. Dat vraagt om een stukje samenwerking. 

Is er een (mogelijke) coronabesmetting in het huishouden waar we een vloer gaan plaatsen, laat het ons dan direct weten. Grieperig, koorts, verkouden en hoesten? Verplaats ook dan tijdig onze gemaakte (leg)afspraak. Ons streven is om alle vloeren zonder vertraging te plaatsen. Is dit niet mogelijk, dan zoeken we samen naar een nieuwe datum of stellen we de plaatsing van de vloer uit totdat de besmetting (of quarantaine) in het huishouden voorbij is.
 
Is er een coronabesmetting binnen uw huishouden of vertoont iemand symptomen die verdacht lijken op een coronabesmetting? Meld ons dit dan alstublieft tijdig. Natuurlijk geldt andersom ook. Heeft een werknemer gezondheidsklachten, die linken aan corona, rekenen wij op uw begrip als noodgedwongen de geplande werkzaamheden opschuiven. 

We werken binnen en buiten ons bedrijf volgens de richtlijnen van het RIVM. Voor uw en onze gezondheid. Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking. 
 


Met vriendelijke groet,

Ingrid Bloemen


Bloemen Parket BV
 
nieuws

ONZE SHOWROOM IS WEER OPEN! MAAK HIER EEN AFSPRAAK!

DIT VOORJAAR VOORDELIG ZELF AAN DE SLAG MET PARKET TO GO

BOEK ONZE GRATIS VLOERBOX

MAAK UW VLOER IN 3 STAPPEN WINTERKLAAR!

CORONAPROTOCOL VOOR UW EN ONZE GEZONDHEID
Euregiopark 10
6467 JE Kerkrade
T. 045 - 5326 326
info@bloemenparket.nl