openingstijden

WIJ BLIJVEN DEZE ZOMER OPEN
Ook tijdens de bouwvak kunt u op ons blijven rekenen. Showroom en magazijn (afhaal) zijn open:
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 17.00 uur 
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur

Middagpauze: 12.30 - 13.30 uur

ONZE SHOWROOM IS WEER OPEN! MAAK HIER EEN AFSPRAAK!
Een bezoek aan onze showroom mag weer. Ons team ontvangt u met open armen en neemt graag alle tijd om u te laten proeven van de nieuwste vloertrends en onze verrassende vloercollecties. Maak hier een afspraak, u bent van harte welkom!

HOE MAAKT U EEN AFSPRAAK? 
Plan hier uw afspraak calendly.com/bloemenparket. Eén klik en het wijst zich vanzelf. Liever telefonisch een afspraak inplannen? Bel 045 5 326 326 en we maken meteen een afspraak. Bij elk showroombezoek stellen we u een aantal vragen als korte gezondheidscheck. Zo is elk bezoek veilig en gezond volgens de richtlijnen van de overheid. 

BESTELLEN EN AFHALEN
Liever zelf aan de slag? Vloeren, onderhoudsmiddelen en overige materialen bestellen en afhalen is geen probleem. Bestel minimaal 4 uur voor afhalen telefonisch 045 5 326 326 of per mail info@bloemenparket.nl. Wij zorgen dan dat uw bestelling netjes klaar staat. U rekent met pin uw bestelling af. TIP: Bestel gratis onze vloerbox met inspirerende vloerstalen op maat en zoek thuis in alle rust uw nieuwe vloer uit. Vraag de vloerbox aan door een email (met uw naam en telefoon) te sturen naar info@bloemenparket.nl. We nemen dan contact met u op om de vloerbox op maat samen te stellen. 

GOED OM TE WETEN 

  • Alle reeds ingeplande legopdrachten gaan gewoon door.
  • Het voorjaar is hét moment voor vloeronderhoud. Met onze professionele producten ziet uw vloer er weer verzorgd uit. We geven uw graag het juiste onderhoudsadvies. Producten kunt u na telefonische bestelling veilig komen afhalen.

BEREIKBAAR
Telefonisch zijn we voor u bereikbaar van:

  • dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur
  • zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Van 12.30 tot 13.30 uur hebben we lunchpauze. Voor een afspraak kunnen we naar uw wens eventueel afwijken van deze tijden. 

VOLG ons ook via FacebookLinkedIn en Instagram en…’HOUT’ VOL!
nieuws

WIJ BLIJVEN DEZE ZOMER OPEN

JE MOOIE HOUTEN VLOER ONDER WATER, WAT NU..?

GEEF JE VLOER WAT LUCHT

ONZE SHOWROOM IS WEER OPEN! MAAK HIER EEN AFSPRAAK!

VOORDELIG ZELF AAN DE SLAG MET PARKET TO GO

BOEK ONZE GRATIS VLOERBOX

CORONAPROTOCOL VOOR UW EN ONZE GEZONDHEID
Euregiopark 10
6467 JE Kerkrade
T. 045 - 5326 326
info@bloemenparket.nl