Wandbekleding

JE MUUR MAG OPVALLEN

Billede 6 1024x683

Hout op de muur is hot! Het geeft je interieur de look van een prachtige eikenvloer, maar dan tegen wand. Vooral in een interieur waar natuurlijke materialen de toon zetten zorgt een houten wand voor een luxe touch en verruimend effect. Bovendien heeft het ook een positief effect op de akoestiek.  De mogelijkheden zijn legio; van rustiek bedboard tot strakke eyecatcher. Are you in the mood for wood?

Alles over Wandbekleding
Garantie

Garantie is vanzelfsprekend. Het is doen wat je zegt en waarmaken wat je belooft. Eerlijk, open en transparant advies zorgen voor tevreden klanten. Deze garantie geven we al meer dan 50 jaar.

Maar ondanks onze goede zorgen en producten kan het gebeuren dat jouw verwachtingen tegenvallen. Geen zorgen, eerst zoeken we samen naar een oplossing. Komen we er niet uit is het een geruststelling dat wij zijn aangesloten bij de Centrale Branche Vereniging Wonen (CBW). Wist je overigens dat wij op de meeste parket, laminaat of PVC-vloeren van 10 jaar tot levenslange garantie geven?

CBW: zeker van je aankoop

Als CBW-erkende parketspecialist bieden wij voordelen en vooral meer zekerheid. Wij hanteren de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW), die jou als consument extra goed beschermen. Denk aan levertijd, levering, vervoer, (aan)betalen, annuleren en garantie. Voordelen die wij bij de aankoop met je doorlopen en samen afspraken over maken. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wij zijn CBW-erkend, klik voor meer info
Klik hier voor de leveringsvoorwaarden

Cbw logo

Onze merken

Leveranciers werken graag met ons samen. En wij met hun, al jarenlang. Deze samenwerking garandeert een goed product, eerlijk advies en klantgerichte nazorg. Bovendien, niet elke vloer komt zomaar in onze showroom. Daarin hebben onze parketteurs een belangrijke stem. 

Ook duurzaamheid is een belangrijk selectiecriterium. Dat maakt onze merken écht anders en geeft ons de ruimte om de mooiste en beste houten vloeren te leggen.

Womderwall studios
Your walls

Onze projecten

Contact

Welkom in
onze showroom

Laat je meenemen in onze eindeloze keuze in houten vloeren, laminaat, PVC, wandbekleding of traprenovatie. Wedden dat je versteld staat? Onze vloerexperts nemen alle tijd als je vooraf online een afspraak maakt om vloerideeën te komen opsnuiven. Bij een vers kopje koffie en iets lekkers geven we je een andere kijk op vloeren.

Natuurlijk mag je ook bellen voor
een afspraak of advies: 045 - 5 326 326.

Wil je 
gebeld worden?