PVC

Hét alternatief voor hout

Desert Escape Lugano 46210   Blackjack Oak 22215 HB room

Dé comfortabele allround vloer. Een PVC-vloer oogt natuurlijk écht, is stil en voelt heerlijk aan. Een vloer die uitmunt door uitstraling en comfort, zowel bij jou thuis als drukbelopen commerciële ruimtes. Een vloer die een nieuwe, blijvende woontrend zet. 

Alles over PVC
Patronen

Een PVC-vloer in (wal)visgraatpatroon of Hongaarse punt is een tijdloze eyecatcher. Durf jij een nóg een stapje verder te gaan, dan kent PVC ontelbaar veel patroonmogelijkheden. Wat denk je van een té gek Escher-patroon of hexagon-design? Het geeft zowel een eigentijdse en tikkeltje eigenwijze draai aan een klassiek als modern interieur.

Duurzaamheid

Kies je voor een PVC-vloer, dan bieden wij Recyclegarantie. Dat wil zeggen dat als je nu een Vivafloors- of Quick Step-vloer koopt en die ooit wilt vervangen, we de oude gratis ophalen en recyclen. Van je oude wordt dus weer een nieuwe gemaakt. Minder afval, minder grondstoffen en energiebesparend.

De lijmen die wij gebruiken komen uit de groenste fabriek van Nederland. Intern scheiden we onze afvalstromen en past een bewust energiegebruik binnen onze aandacht voor mens en milieu. We rijden steeds meer elektrisch en energie halen we uit onze zonnepanelen.

Daarnaast steunen wij maatschappelijke en culturele projecten in de regio en kopen wij bewust lokaal en regionaal in.

Onderhoud

Mooi en makkelijk dat geldt zowel voor laminaat als PVC-vloeren. Wij adviseren de onderhoudsproducten van James, die je in onze webshop bestelt.

De producten van James zijn haarfijn afgestemd op je vloer en laten geen filmplaag achter op je vloer. Neem je laminaat- of PVC-vloer niet te vaak vochtig af. Wekelijkse even stofzuigen of -wissen voorkomt dat vuil en stof krasjes of beschadigingen veroorzaken. Een parketborstel is handig en nuttig als hulpstuk voor je stofzuiger.   

Wil je krassen van stoelpoten op je vloer voorkomen, bestel dan de stoelpootbescherming van Scratch no More. Je ontvangt direct 5% korting als je ze bestelt via https://bloemenparket.scratchnomore.nl

Bij de oplevering van je nieuwe vloer ontvang je onze ‘WoodyBag’. Hierin zit onze 'Vloerenwaaier' boordevol tips over onderhoud en een kortingsbon voor onderhoudsmiddelen, die je met het grootste gemak bestelt via onze WEBSHOP.

QUICK-STEP MASTER INSTALLER

Hoewel je een Quick-Step-vloer goed zelf kan plaatsen, kiezen toch steeds meer mensen voor professionele plaatsing door een erkende Quick-Step-installateur. Deze ‘Master Installers’ worden opgeleid in de Quick-Step Academy. Ook onze parketteurs zijn opgeleid door de Quick-Step Academy en mogen zich Master Installer noemen.

Dat betekent:

  • dat ze de ondergrond perfect voorbereiden en de beste ondervloer leggen
  • dat ze de juiste legrichting adviseren, zodat de vloer volledig tot zijn recht komt
  • dat ze alles tot in de puntjes afwerken met plinten en profielen

Kies je voor onze Quick-Step Master Installer, dan krijgt je levenslang garantie op de plaatsing van je Quick-Step laminaat of PVC-vloer.     

Doe-het-zelf

Leg met korting je nieuwe vloer. Voor de handige DOE-HET-ZELVER hebben wij een DOE-HET-ZELF PAKKET. Je mag daarbij rekenen op ons advies en support bij het leggen en afwerken. Uiteraard is de vloer inclusief onze vertrouwde garantie en nazorg.

Wat zit er allemaal in ons DOE-HET-ZELF PAKKET?

  • 10% korting op de vloerdelen
  • gratis levering
  • gratis vochtopmeting bij levering
  • gratis onderhoudsmiddel

Geef wel in de showroom aan dat je gebruik wil maken van ons DOE-HET-ZELF PAKKET.

Schadeherstel

Het kan gebeuren dat je parket, laminaat of PVC-vloer beschadigd raakt door bijvoorbeeld wateroverlast, een lekkage of gewoon een ongelukje. In veel gevallen vergoedt je verzekering deze schade.

Bij schade aan je vloer staan wij klaar om je volledig te ontzorgen. Van schaderapport, contact met de verzekering tot en met vakkundig herstel in de oorspronkelijke staat.

Bij schade verlangt je verzekering altijd een officieel schaderapport. Daarbij gaan ze ervan uit dat de beschadigde vloer in de oorspronkelijke staat wordt hersteld. Bij een kleine schade repareren we de vloer. Bij onherstelbare schade is het vervangen van de hele vloer vaak de enige optie.

Onze vloerexperts maken een afspraak ter plaatse om de schade te bekijken en een schaderapport op te maken. De vaste kosten voor dit rapport bedragen eenmalig € 250,00. Geef je Bloemen Parket opdracht tot schadeherstel, wordt dit bedrag op de uiteindelijke factuur in mindering gebracht. Zo kost het schaderapport je feitelijk niets.

Garantie

Garantie is vanzelfsprekend. Het is doen wat je zegt en waarmaken wat je belooft. Eerlijk, open en transparant advies zorgen voor tevreden klanten. Deze garantie geven we al meer dan 50 jaar.

Maar ondanks onze goede zorgen en producten kan het gebeuren dat jouw verwachtingen tegenvallen. Geen zorgen, eerst zoeken we samen naar een oplossing. Komen we er niet uit is het een geruststelling dat wij zijn aangesloten bij de Centrale Branche Vereniging Wonen (CBW). Wist je overigens dat wij op de meeste parket, laminaat of PVC-vloeren van 10 jaar tot levenslange garantie geven?

CBW: zeker van je aankoop

Als CBW-erkende parketspecialist bieden wij voordelen en vooral meer zekerheid. Wij hanteren de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW), die jou als consument extra goed beschermen. Denk aan levertijd, levering, vervoer, (aan)betalen, annuleren en garantie. Voordelen die wij bij de aankoop met je doorlopen en samen afspraken over maken. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wij zijn CBW-erkend, klik voor meer info
Klik hier voor de leveringsvoorwaarden

Cbw logo

Onze merken

Leveranciers werken graag met ons samen. En wij met hun, al jarenlang. Deze samenwerking garandeert een goed product, eerlijk advies en klantgerichte nazorg. Bovendien, niet elke vloer komt zomaar in onze showroom. Daarin hebben onze parketteurs een belangrijke stem. 

Ook duurzaamheid is een belangrijk selectiecriterium. Dat maakt onze merken écht anders en geeft ons de ruimte om de mooiste en beste houten vloeren te leggen.

Quick step
Vivafloors
Therdex
Moduleo
The art of living

Onze projecten

Contact

Welkom in
onze showroom

Laat je meenemen in onze eindeloze keuze in houten vloeren, laminaat, PVC, wandbekleding of traprenovatie. Wedden dat je versteld staat? Onze vloerexperts nemen alle tijd als je vooraf online een afspraak maakt om vloerideeën te komen opsnuiven. Bij een vers kopje koffie en iets lekkers geven we je een andere kijk op vloeren.

Natuurlijk mag je ook bellen voor
een afspraak of advies: 045 - 5 326 326.

Wil je 
gebeld worden?