Al meer dan 50 jaar mooie vloeren leggen, renoveren en onderhouden is onze basis. Door de jarenlange samenwerking met vaste partners en ons Team Bloemen Parket hebben we de reputatie van onze parketspeciaalzaak verder kunnen uitbouwen. Onze garantie voor constante, hoogwaardige kwaliteit en meedenken met onze opdrachtgevers is ons visitekaartje. 

ONS Verhaal
Familiebedrijf

Mijn vader Ger en moeder Margriet zijn de grondleggers van Bloemen Parket. Gestart vanuit de garage en later kleine showroom met bedrijfspand. Tegenwoordig ontvangen wij klanten in onze inspirerende showroom in Kerkrade of komen met onze expertise op locatie. Ik ben ondertussen al meer dan 25 jaar directeur van dit familiebedrijf en trots op onze medewerkers: Team Bloemen Parket.

Kfsl8lrdvsefgdszsn4j

Met onze eigenzinnig kijk op kwaliteit, service en marketing is Bloemen Parket trendsetter in parket, laminaat, PVC-vloeren. Het stralen en borstelen van vloeren is een innovatie uit eigen keuken. Net zoals de plakplintjes en onze ‘Bonnefantenvloer’, die tot op de dag van vandaag geliefd is.

KIES VOOR DE KRACHT
VAN EEN FAMILIEBEDRIJF

Als ik rond de eeuwwisseling het roer overneem, blijft de strategie ongewijzigd. Alleen de locatie wijzigt: een nieuwbouwpand met inspirerende showroom in plaats van standaard toonzaal. Modern, tijdloos en prikkelend door originele vloerideeën. Gecreëerd door onze vloerexperts en tot in het detail gelegd door onze parketteurs.

50 jaar Bloemen Parket

Op 1 april 2023 bestond 50 jaar Bloemen Parket. Dat voelde voor ons als een trotse mijlpaal, die we dankzij onze klanten, leveranciers, vrienden, medewerkers en familie feestelijk mochten vieren. Met een feestelijke terugblik, ons jubileummagazine en het schenken van een jubileumboom.

Wil je mee- of nagenieten van ‘Goud in Hout’?

Teamwork

“50 jaar Bloemen Parket. Dat bereik je niet in je eentje; dat doe je samen. Als Team Bloemen Parket, dat mee-veert bij veranderingen en uitdagingen. Mooie vloeren leggen is topsport. Teamwork om kwaliteitsvol vakwerk te leveren. Elke opdracht opnieuw.”   

Ingrid weet dat ze veel van haar medewerkers vraagt. Maar daarentegen heel ruimhartig is. “Een veilige en gezonde werkomgeving waar iedereen zich goed in zijn vel voelt, geeft energie. Motivatie, betrokkenheid en open communicatie zijn de sleutels tot succes. Samen met het positief gevoel van wederzijds vertrouwen en respect. Ik ben best trots op mijn medewerkers.”

55 parketteurs

“Vanuit onze ervaring en vakkennis hebben we een vooruitziende blik op problemen die zich kunnen voordoen. Tijdens een eerste gesprek, vloeradvies of locatiebezoek tackelen we die. Zodat er ook straks de vloer ligt, die onze opdrachtgever voor ogen heeft.” Die extra aandacht geeft meer gemoedsrust en vermijdt onaangename verrassingen of vertragingen. “Ik prijs me gelukkig met vakmensen die hart voor het vak hebben. Onder druk van levertijd en opleverdatum acteren zij buitengewoon flexibel om steeds een passende oplossing te bieden.”

Internet maakt van ‘vandaag besteld, morgen bezorgd en overmorgen gelegd’ de nieuwe standaard. Natuurlijk staat bij ons innoveren en automatiseren niet stil. De wereld draait door, wij deinen mee. “Maar een vloer in parket, laminaat, PVC of houten planken knal je er niet snel effetjes in. Elke nieuwe vloer leggen verdient respect, aandacht en vraagt om vakmanschap en geduld. Om in topsporttermen te blijven: Team Bloemen Parket rijdt in het peloton mee aan kop, om aan de finish het beste resultaat te halen.”

Onze klanten

Wij komen graag bij iedereen over de vloer. PARTICULIEREN zijn welkom in onze showroom of bezoeken we thuis. Daarbij maakt het geen verschil of het om een kleine of grote vloer gaat. Samen zoeken wij de vloer die bij je past. In alle prijsklassen, maten en soorten.

AANNEMERS mogen ons uitdagen. 2.200 m² in Woonmall Alexandrium in Rotterdam, 8.000 m² bij het Bonnefantenmuseum in Maastricht, 900 m² voor Oostwegel Collection en 2.550 m² in het De La Mar in Amsterdam zijn projecten die voor zich spreken.

Bijzondere wensen en ideeën? Ja graag! We zitten regelmatig aan tafel bij ARCHITECTEN uit heel Nederland en de Euregio. Wij zoeken de vloer die past bij het ontwerp van de architect. Om samen nóg meer uit een project te halen.

OVERHEID en INSTELLINGEN kiezen voor Bloemen Parket, omdat ze weten dat ze geen omkijken hebben. Zelfs als het om een sportvloer gaat. Want ook daar weten we raad mee.

Voor de handige DOE-HET-ZELVER hebben wij topvloeren tegen meeneemprijzen. Inclusief garantie, leveren en ondersteuning bij het leggen, afwerken en onderhoud van de vloer.

Duurzaamheid

Geen enkele investering is zo duurzaam als een houten vloer. Bij een goede keuze gaat hout een leven lang mee. Goed dus voor mens en milieu.

Onze FSC gecertificeerde vloeren zijn duurzaam. FSC staat voor Forest Stewardship Council, een onafhankelijke, internationale non-profitorganisatie, die verantwoord bosbeheer reglementeert. Alleen hout uit FSC-bossen mogen het FSC-keurmerk dragen. Het enige keurmerk voor hout- en houtsoorten, dat is erkend door ’s werelds belangrijkste natuur- en milieuorganisaties.

Daarnaast zijn onze vloeren PEFC-gecertificeerd. Dit onafhankelijk label garandeert de tracering van de weg die onze vloeren afleggen. Vanaf het kappen van de boom tot aan het eindproduct. Pas als alle schakels binnen die keten gecertificeerd zijn, weet je zeker dat de vloer afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

De lijmen, lakken en oliën die wij gebruiken komen uit de groenste fabriek van Nederland. Intern scheiden we onze afvalstromen en past een bewust energiegebruik binnen onze aandacht voor mens en milieu. We rijden steeds meer elektrisch en energie halen we uit onze zonnepanelen. Daarnaast steunen wij maatschappelijke en culturele projecten in de regio en kopen wij bewust lokaal en regionaal in.

Vakmanschap

Elke vloer van Bloemen Parket is een staaltje vakmanschap, met zorg en aandacht gelegd. Het is naast een juist advies, de kwaliteit en garantie bepalend voor jouw vloergenot. Wij verlangen van onze leggers puur vakmanschap om zo de hoogste kwaliteit tot in het kleinste detail waarborgen.

Wij koesteren niet alleen goed vakmanschap, maar willen vakkennis en kunde bewust doorontwikkelen. Door interne en externe trainingen, deelname aan nationale parket leg-wedstrijden en als erkend leerbedrijf binnen de branche.

Een vloer van Bloemen Parket mag gezien worden. Onze leggers maken immers van elke vloer een plaatje. Klanten waarderen dit en kiezen daarom voor Bloemen Parket. De toekenning van de ‘Wonen is Award’ en erkenning als tweede meest klantgerichte organisatie van Limburg onderstrepen ons vakmanschap. 

Mannen van hout richard

Wij zijn op zoek naar jou!

Mannen van hout

Werk jij graag met hout? Wil jij samen met onze parketteurs de mooiste vloeren in parket, laminaat, pvc of houten planken leggen? Dan ben jij de PARKETTEUR die we zoeken. Welkom bij TEAM BLOEMEN PARKET!

Ons team

44

Ingrid

Directeur
TEAMLEIDER VERKOOP

Edwin

Edwin

magazijn

Frank

Frank

PARKETTEUR

Kenny

Kenny

parketteur

Richard

Richard

parketteur

Ron

Ron

parketteur

Luuk

Luuk

JUNIOR PARKETTEUR

Ruben

Ruben

JUNIOR PARKETTEUR

Contact

Welkom in
onze showroom

Laat je meenemen in onze eindeloze keuze in houten vloeren, laminaat, PVC, wandbekleding of traprenovatie. Wedden dat je versteld staat? Onze vloerexperts nemen alle tijd als je vooraf online een afspraak maakt om vloerideeën te komen opsnuiven. Bij een vers kopje koffie en iets lekkers geven we je een andere kijk op vloeren.

Natuurlijk mag je ook bellen voor
een afspraak of advies: 045 - 5 326 326.

Wil je 
gebeld worden?