LMNT

NATUURLIJK MOOI

IM3106 Interior01

Net écht en betaalbaar comfort. Laminaat is al jaren een bestseller als alternatief voor écht hout. Ondertussen uitgegroeid tot een kwaliteitsvloer, die zich overal thuis voelt. Kras- en vlekkenbestendig en dankzij de Hydroseal coating waterbestendig en gemakkelijk in onderhoud. Leg- en wooncomfort van de bovenste plank voor een aangename prijs met unieke (leg)garantie.

Alles over Laminaat
Onderhoud

Jouw mooie nieuwe vloer is maximaal beschermd tegen vuil, vocht en vlekken. Maar vloeren hebben soms veel te verduren. Daarom is verzorging en onderhoud belangrijk. Doe je dit regelmatig en op de juiste manier dan zorg je met een minimum aan inspanning voor maximaal vloergenot. Zowel wat betreft het uiterlijk als de levensduur van jouw vloer.

Bij elke vloer zit een vloerdossier met handige en praktische tips. Daarmee kun je zelf aan de slag om zonder al te veel moeite jouw vloer in topconditie te houden. Wij leveren tevens alle onderhoudsproducten via onze onderhoudsmiddelen webshop.

QUICK-STEP MASTER INSTALLER

Hoewel je een Quick-Step-vloer goed zelf kan plaatsen, kiezen toch steeds meer mensen voor professionele plaatsing door een erkende Quick-Step-installateur. Deze ‘Master Installers’ worden opgeleid in de Quick-Step Academy. Ook onze parketteurs zijn opgeleid door de Quick-Step Academy en mogen zich Master Installer noemen.

Dat betekent:

  • dat ze de ondergrond perfect voorbereiden en de beste ondervloer leggen
  • dat ze de juiste legrichting adviseren, zodat de vloer volledig tot zijn recht komt
  • dat ze alles tot in de puntjes afwerken met plinten en profielen

Kies je voor onze Quick-Step Master Installer, dan krijgt je levenslang garantie op de plaatsing van je Quick-Step laminaat of PVC-vloer.     

Doe-het-zelf

Leg met korting je nieuwe vloer. Voor de handige DOE-HET-ZELVER hebben wij een DOE-HET-ZELF PAKKET. Je mag daarbij rekenen op ons advies en support bij het leggen en afwerken. Uiteraard is de vloer inclusief onze vertrouwde garantie en nazorg.

 Wat zit er allemaal in ons DOE-HET-ZELF PAKKET?

  • 10% korting op de vloerdelen
  • gratis levering
  • gratis vochtopmeting bij levering
  • gratis onderhoudsmiddel

Geef wel in de showroom aan dat je gebruik wil maken van ons DOE-HET-ZELF PAKKET.

Schadeherstel

Het kan gebeuren dat je parket, laminaat of PVC-vloer beschadigd raakt door bijvoorbeeld wateroverlast, een lekkage of gewoon een ongelukje. In veel gevallen vergoedt je verzekering deze schade.

Bij schade aan je vloer staan wij klaar om je volledig te ontzorgen. Van schaderapport, contact met de verzekering tot en met vakkundig herstel in de oorspronkelijke staat.

Bij schade verlangt je verzekering altijd een officieel schaderapport. Daarbij gaan ze ervan uit dat de beschadigde vloer in de oorspronkelijke staat wordt hersteld. Bij een kleine schade repareren we de vloer. Bij onherstelbare schade is het vervangen van de hele vloer vaak de enige optie.

Onze vloerexperts maken een afspraak ter plaatse om de schade te bekijken en een schaderapport op te maken. De vaste kosten voor dit rapport bedragen eenmalig € 250,00. Geef je Bloemen Parket opdracht tot schadeherstel, wordt dit bedrag op de uiteindelijke factuur in mindering gebracht. Zo kost het schaderapport je feitelijk niets.

Garantie

Garantie is vanzelfsprekend. Het is doen wat je zegt en waarmaken wat je belooft. Eerlijk, open en transparant advies zorgen voor tevreden klanten. Deze garantie geven we al meer dan 50 jaar.

Maar ondanks onze goede zorgen en producten kan het gebeuren dat jouw verwachtingen tegenvallen. Geen zorgen, eerst zoeken we samen naar een oplossing. Komen we er niet uit is het een geruststelling dat wij zijn aangesloten bij de Centrale Branche Vereniging Wonen (CBW). Wist je overigens dat wij op de meeste parket, laminaat of PVC-vloeren van 10 jaar tot levenslange garantie geven?

CBW: zeker van je aankoop

Als CBW-erkende parketspecialist bieden wij voordelen en vooral meer zekerheid. Wij hanteren de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW), die jou als consument extra goed beschermen. Denk aan levertijd, levering, vervoer, (aan)betalen, annuleren en garantie. Voordelen die wij bij de aankoop met je doorlopen en samen afspraken over maken. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wij zijn CBW-erkend, klik voor meer info
Klik hier voor de leveringsvoorwaarden

Cbw logo

Onze merken

Leveranciers werken graag met ons samen. En wij met hun, al jarenlang. Deze samenwerking garandeert een goed product, eerlijk advies en klantgerichte nazorg. Bovendien, niet elke vloer komt zomaar in onze showroom. Daarin hebben onze parketteurs een belangrijke stem. 

Ook duurzaamheid is een belangrijk selectiecriterium. Dat maakt onze merken écht anders en geeft ons de ruimte om de mooiste en beste houten vloeren te leggen.

Quick step

Onze projecten

Contact

Welkom in
onze showroom

Laat je meenemen in onze eindeloze keuze in houten vloeren, laminaat, PVC, wandbekleding of traprenovatie. Wedden dat je versteld staat? Onze vloerexperts nemen alle tijd als je vooraf online een afspraak maakt om vloerideeën te komen opsnuiven. Bij een vers kopje koffie en iets lekkers geven we je een andere kijk op vloeren.

Natuurlijk mag je ook bellen voor
een afspraak of advies: 045 - 5 326 326.

Wil je 
gebeld worden?