nieuws

CARNAVALSMAANDAG EN -DINSDAG GESLOTEN


VACATURES BLOEMEN PARKET
WERK JIJ GRAAG MET JE HANDEN?

Bloemen Parket groeit en zoekt parketteurs die warm lopen voor vakmanschap. Ben jij die teamworker van vlees en bloed, die enthousiast mooie vloeren wil realiseren voor een stabiel familiebedrijf?
 
Met een openlijke zoektocht naar nieuwe, aankomende parketteurs legt Ingrid Bloemen de trend binnen de bouw gerelateerde bedrijven bloot. “Iedereen is naarstig op zoek naar handen”, zegt zij. “Dit  beeld contrasteert fel met de opleidingen, die studenten veel liever naar de kennisbranche loodsen. Een goede vakman blijft goud waard en de tijden dat werken in de bouw vies, zwaar en ongezond kan zijn, ligt ver achter ons. Wij werken met moderne, veilige en milieuvriendelijke apparatuur en producten. Het welzijn van de werknemer draagt meer dan ooit bij tot het succes van elke onderneming. Ben je goed voor je personeel, dan betaalt die investering zich ook terug. Korte lijnen, met ieder zijn of haar verantwoordelijkheden zijn de ankers die van Bloemen Parket een rots in de branding hebben gemaakt.”
  
HOU(T) JIJ VAN HOUT?
Parketteur bij Bloemen Parket betekent met passie zelfstandig en vakkundig parket, laminaat, pvc- en houten vloeren leggen, schuren, borstelen, afwerken, repareren en onderhouden. Legervaring is mooi meegenomen, een rijbewijs B een must.  Op de klok kijken mag, maar ons werk beperkt zich niet altijd van 9 tot 5. Kom je bij onze klanten over de vloer, dan ben je klantgericht en dienstbaar in het belang van onze goede reputatie. Ben jij een ervaren timmerman, interieurbouwer of woninginrichter en heb je interesse, dan willen we je het vak graag leren.

Herken je je hierin en ben je ervan overtuigd dat jij als parketteur een meerwaarde kunt leveren aan ons familiebedrijf, motiveer dan kort maar krachtig waarom jij onze toekomstige man bent.
 
Mail je sollicitatie samen met je CV en foto naar: info@bloemenparket met als onderwerp ‘Sollicitatie’.

Vacature parketteur >>
Vacature woninginrichter >>
Vacature interieurbouwer >>


UW VLOER IN DRIE STAPPEN WINTERKLAAR

Komt buiten de gemiddelde temperatuur niet boven het vriespunt, dan zetten we binnen de verwarming een graadje hoger. Met als gevolg dat de luchtvochtigheid in huis daalt. Dat kan rampzalig zijn voor uw parket of mooie vloer en is ongezond.

Wij isoleren onze woningen zo goed, dat we ze haast ‘luchtdicht’ afsluiten, tegen de kou en het warmteverlies. Hierdoor duikt binnen de luchtvochtigheid onder de 30%, terwijl een gezond binnenklimaat minimaal 50% vraagt. Hout leeft en reageert op luchtvochtigheid. Is die te laag, dan kunnen er naden of scheuren in uw parket of houten vloer komen. Zonde, kostbaar en gemakkelijk te voorkomen.

DRIE STAPPENPLAN

MEET DE LUCHTVOCHTIGHEID
De ideale luchtvochtigheid in huis ligt tussen 50 en 65%. Met een hygrometer kunt u dit heel eenvoudig meten. Een hygrometer is bij ons verkrijgbaar in een mooi strak design.

CONDITIONEER BINNEN
Een (te) lage luchtvochtigheid is niet goed voor de vloer en je gezondheid. Een luchtbevochtiger conditioneert het binnenklimaat en voorkomt krimpen. Een te droge lucht is bovendien ongezond: hoesten, kriebel in de keel of hoofdpijn.

ZORG VOOR ONDERHOUD  
Vergroot uw vloergenot en gun uw parket of houten vloer regelmatig onderhoud. Onze onderhoudsproducten beschermen uw vloer winter en zomer tegen weersinvloeden, met als resultaat dat uw vloer minder snel werkt.

WIJ ZIJN ER VOOR U!
Onze collectie Stadler Form hygrometers en luchtbevochtigers munten uit door het strakke design, kwaliteit en gebruiksgemak. En hebben zeer goede ‘reviews’.

Heeft u vragen over luchtvochtigheid of onderhoud? Onze vloerspecialisten adviseren u graag bij de aankoop van de luchtbevochtigers en de juiste onderhoudsproducten.

Laat de WINTER maar komen.

 
nieuws

CARNAVALSMAANDAG EN -DINSDAG GESLOTEN

VACATURES BLOEMEN PARKET
WERK JIJ GRAAG MET JE HANDEN?

UW VLOER IN DRIE STAPPEN WINTERKLAAR 

 
Euregiopark 10
6467 JE Kerkrade
T. 045 - 5326 326
info@bloemenparket.nl