nieuws

WERKEN BIJ BLOEMEN PARKET

MANNEN VAN HOUT

De vraag naar onze vloeren groeit haast net zo snel als de bomen naar de hemel. Om de kwaliteit, service en persoonlijke aandacht ook na 45 jaar BLOEMEN PARKET te kunnen blijven bieden, versterken wij ons team met MANNEN VAN HOUT.

WIJ ZOEKEN: 

LEERLING-PARKETTEURS
Ben je handig, leergierig en werk je graag met hout, dan leiden we je graag op tot parketteur. Het maakt niet uit of je al enige vakgerichte (voor)opleiding hebt gevolgd, al dan niet afgerond met een (vak)diploma. Samen maken wij van jou een MAN VAN HOUT om trots op te zijn.

ERVAREN AANPAKKERS
Je bent nog steeds verliefd op hout, maar uitgekeken op je werkgever.
Maak dan de overstap naar onze MANNEN VAN HOUT. Je komt terecht in een plezierige werkomgeving, waar we jouw kennis, ervaring, inzet en vakmanschap naar waarde schatten en belonen.

OMDENKERS
Geeft je huidige job te weinig voldoening, ruik dan eens aan de MANNEN VAN HOUT. Stap binnen voor een kennismakingsgesprek en loop eens een dag mee. Wie weet verruil jij dan je baan in de zorg of horeca voor parketteur, of stap je van de bouw over naar vloeren.

ZZP-ERS  
Nooit leuren voor opdrachten, zeker zijn van stipte betaling van je facturen en toch je ‘eigen baas’. Denk jij dat je de kwaliteit, service en het vakmanschap op de vloer legt die onze reputatie versterken, dan liggen er mooie opdrachten op je te wachten. Zeker en zorgeloos werk. 

AAN DE SLAG
Herken je je in een van deze profielen? Dan zit je bij ons gebeiteld. Omdat wij waarde hechten aan persoonlijke aandacht, nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Om de mogelijkheden, verwachtingen en de financiële kanten te bespreken. Wedden dat ons voorstel hout snijdt? 

Bloemen Parket 
Tav Ingrid Bloemen
Euregiopark 10
6467 JE KERKRADE
045 5 326 326
info@bloemenparket.nl
 

Mannen van hout
nieuws

WERKEN BIJ
BLOEMEN PARKET

MANNEN  
VAN HOUT
Euregiopark 10
6467 JE Kerkrade
T. 045 - 5326 326
info@bloemenparket.nl