nieuws

UW VLOER IN DRIE STAPPEN WINTERKLAAR

Komt buiten de gemiddelde temperatuur niet boven het vriespunt, dan zetten we binnen de verwarming een graadje hoger. Met als gevolg dat de luchtvochtigheid in huis daalt. Dat kan rampzalig zijn voor uw parket of mooie vloer en is ongezond.

Wij isoleren onze woningen zo goed, dat we ze haast ‘luchtdicht’ afsluiten, tegen de kou en het warmteverlies. Hierdoor duikt binnen de luchtvochtigheid onder de 30%, terwijl een gezond binnenklimaat minimaal 50% vraagt. Hout leeft en reageert op luchtvochtigheid. Is die te laag, dan kunnen er naden of scheuren in uw parket of houten vloer komen. Zonde, kostbaar en gemakkelijk te voorkomen. DRIE STAPPENPLANMEET DE LUCHTVOCHTIGHEID

De ideale luchtvochtigheid in huis ligt tussen 50 en 65%. Met een hygrometer kunt u dit heel eenvoudig meten. Een hygrometer is bij ons verkrijgbaar in een mooi strak design.CONDITIONEER BINNEN

Een (te) lage luchtvochtigheid is niet goed voor de vloer en je gezondheid. Een luchtbevochtiger conditioneert het binnenklimaat en voorkomt krimpen. Een te droge lucht is bovendien ongezond: hoesten, kriebel in de keel of hoofdpijn.ZORG VOOR ONDERHOUD   
Vergroot uw vloergenot en gun uw parket of houten vloer regelmatig onderhoud. Onze onderhoudsproducten beschermen uw vloer winter en zomer tegen weersinvloeden, met als resultaat dat uw vloer minder snel werkt.WIJ ZIJN ER VOOR U! 

Onze collectie Stadler Form hygrometers en luchtbevochtigers munten uit door het strakke design, kwaliteit en gebruiksgemak. En hebben zeer goede ‘reviews’.

Heeft u vragen over luchtvochtigheid of onderhoud? Onze vloerspecialisten adviseren u graag bij de aankoop van de luchtbevochtigers en de juiste onderhoudsproducten.Laat de WINTER maar komen.


VACATURE 

Bloemen Parket, is een familiebedrijf dat al meer dan 44 jaar gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van parket, planken, pvc en laminaatvloeren voor de particulier en de projectmarkt, verdeeld over Zuid-Nederland en de Euregio.

Door de toegenomen vraag naar onze vloeren is binnen ons team ruimte voor een:

LEERLING PARKETTEUR

& ALLROUND PARKETTEUR

Kun jij?

 • Zelfstandig parket-, planken-, pvc- en laminaatvloeren plaatsen
 • Bestaande parket- en plankenvloeren schuren/borstelen en afwerken
 • Reparaties uitvoeren aan vloeren
 • Traditionele parketvloeren in patronen leggen

Ben jij?

 • Enthousiast met minimaal 5 jaar legervaring
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Klantgericht en -vriendelijk, creatief en representatief 
 • Een teamplayer en leergierig
 • Actief en flexibel inzetbaar (geen 9 tot 5 mentaliteit)

Wil jij?

 • Een afwisselende en zelfstandige functie in een solide organisatie
 • Een aantrekkelijk salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO wonen: 25 verlofdagen, 37-urige werkweek, pensioenopbouw, ongevallenverzekering, werkkleding etc.
 • Een team van professionals versterken met passie voor het vak.

Met andere woorden:
“HOUT JIJ VAN HOUT?”

Stuur dan je sollicitatie per mail, voorzien van je CV met foto naar:

Bloemen Parket BV
t.a.v. Ingrid Bloemen
Euregiopark 10
6467 JE  KERKRADE
info@bloemenparket.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met : 045 – 5 326 326.
nieuws

UW VLOER IN DRIE STAPPEN WINTERKLAAR


VACATURE 
LEERLING 
PARKETTEUR
& ALLROUND
PARKETTEUR
Euregiopark 10
6467 JE Kerkrade
T. 045 - 5326 326
info@bloemenparket.nl